Bliv Tour de France-official og kom helt tæt på feltet

Vil du være i forreste række til Tour de France i Odsherred?

Verdens største cykelløb kommer til Odsherred og det bliver en fantastisk oplevelse. Du har mulighed for at komme i første række til cykelløbet, da vi har brug for 220 Tour de France officials. Du kommer som sagt helt tæt på ryttere og reklamekaravane, når de kører gennem Odsherred. De frivilliges indsats spiller en afgørende rolle for afviklingen af de danske etaper.

Som Tour de France official vil din primære opgave være at stå langs ruten og på indfaldsveje, hvor du skal guide borgere og tilskuere med bl.a. viden om dagens forløb og afspærring af ruten. En stor del af opgaven som Tour de France official bliver at tale med tilskuere om vejlukning og tider, så du skal kunne lide at tale med folk og være ansvarsbevidst. En del af vores Tour de France officials vil også stå på eller ved chikaner og varsle rytterne om forhindringer. Dette gøres ved at fløjte samt vifte med et gult flag – begge dele vil blive udleveret på forhånd.

Du vil ikke få trafikreguleringsopgaver, og du behøver ikke have kendskab til Tour de France i forvejen. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven med relevant information, tøjpakke og forplejning på dagen.

Du skal kunne opfylde følgende krav for at blivel Tour de France-official:

    Være myndig

    Være fyldt 18 år

    Kunne tale dansk

Tour de France officials vil modtage en unik, officiel Tour de France Grand Départ Copenhagen tøjpakke som består af en gul refleksvest, fløjte, flag, kasket og t-shirt.

På forhånd tak for din hjælp.

Venlig hilsen

Jacob Hvid Nielsen

Odsherred kommune

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive på tour@odsherred.dk